29.06.2015 PCR Zomerborrel

Authentiek communiceren op zijn Rotterdams

De wereld kan Rotterdam niet meer negeren. Of het nu gaat om de prachtige architectuur in onze stad of de indrukwekkende speech van Aboutaleb, dat maakt niet uit. Rotterdam is op een positieve manier overal aanwezig en voorlopig lijkt deze opmars niet te stuiten. Maar waar komt deze internationale belangstelling nu opeens vandaan? Is het ons bijzondere ondernemerschap of de creativiteit die in het oog springt?

[mks_button size=”small” title=”Lees meer >>” style=”squared” url=”http://www.pcr.nl/wordpress/2015-06-29-bijeenkomst-pcr-zomerborrel/” target=”_self” bg_color=”#3fa99b” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=””]

 

01.06.2015 Communicatie bij Hockey Club Rotterdam

Hockey-app, hockey TV, hockey glossy

Hockeyclub Rotterdam bereikte in 2013 het voorlopige hoogtepunt in haar sportieve bestaan toen Heren 1 kampioen van Nederland werd. De met 2500 leden grootste sportclub van Rotterdam speelt op het hoogste niveau en dat vraagt om een professionele organisatie. Maandag 1 juni was PCR te gast bij de club. We kregen er een boeiende presentatie van Alexander Bakker, die een groot deel van de communicatie bij de vereniging verzorgt.

[mks_button size=”small” title=”Lees meer >>” style=”squared” url=”http://www.pcr.nl/wordpress/01-06-2015-communicatie-bij-hockey-club-rotterdam/” target=”_self” bg_color=”#3fa99b” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=””]

 

11.05.2015 Een goed bewaard geheim onder de rook van Rotterdam

Skyline Rotterdam en vrouw op dijk

Tussen Delft en Rotterdam, aan de A13 liggen de Ackerdijkse Plassen. Een natuurgebied dat sinds 2003 door de Vereniging Natuurmonumenten wordt beheerd. In dat natuurgebied staat, te midden van de rijke flora en fauna, een gerenoveerde boerderij uit 1662 die omgetoverd is tot een unieke vergaderlocatie. Geen betere plek om eens wat beter kennis te maken met één van onze leden!