Deel dit bericht

Ervaren Communicatieadviseur regionale corporate communicatie Servicecentrum Drechtsteden

Werkgever:Servicecentrum Drechtsteden
Branche: Overheid
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Dordrecht
Opleiding: HBO
Dienstverband: Contract
Niveau: Midcareer
Uren per week: 32-36 uur

 

Omschrijving

Ben jij overtuigd van de kracht van communicatie? Ben jij een sterke senior adviseur die denkt in mogelijkheden en kansen? Servicecentrum Dordrecht maakt graag kennis met jou!

Ervaren Communicatieadviseur regionale corporate communicatie
32-36 uur | Dordrecht

Wat ga je doen?
Jouw opdracht wordt het programma Groeiagenda en je hebt een eigen werkpakket: de regionale corporate communicatie van de Groeiagenda. Je schakelt moeiteloos tussen strategisch, tactisch en operationeel advies, je doorgrondt de complexiteit van de Groeiagenda, je weet welke wegen je bewandelt in het netwerk met gesprekspartners. Je bent uitstekend thuis in de online en offline wereld. Je vindt het leuk om samen te werken met een jongere collega die van jou veel kan leren. En andersom.

Wat neem je mee?

 

 • Je beschikt over een ruime werkervaring op het vlak van corporate communicatie.
 • Je bent een stevige adviseur met een goed ontwikkelde antenne voor signalen uit het Drechtstedelijke netwerk.
 • Je hebt een HBO-opleiding (Communicatie) afgerond.
 • Je weet heel goed hoe een netwerk werkt.
 • Je hebt de hands-on mentaliteit die nodig is in een kleine organisatie.
 • Je bent doortastend, flexibel, bereid de handen uit de mouwen te steken en je houdt van een grapje op zijn tijd.
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Je bent een teamspeler en sparringpartner voor je communicatiecollega’s, opgavemanagers, public affairs-collega en de programmamanager Groeiagenda.

Als jou dit aanspreekt, dan ben jij de communicatieadviseur die wordt gezocht!

 

De organisatie

Waar kom je te werken?
Het Servicecentrum Drechtsteden is de verbindende kracht achter zeven gemeenten en een aantal regionale organisaties binnen de Drechtsteden. We bieden ondersteunende diensten op het gebied van Financiën, Juridische zaken, Personeel, Facilitair management, ICT en Communicatie. Naast het leveren van kwaliteit in dienstverlening staan plezier in het werk en de persoonlijke ontplooiing van onze medewerkers centraal. De afdeling Communicatie richt zich op advisering en uitvoering op het gebied van concern-, project-, bestuurs-, crisis- en beleidscommunicatie.

Wie is Servicecentrum Drechtsteden?
Middenin de samenleving, aan de rand van de Randstad en omringd door de grote rivieren werken zeven gemeenten samen in de Drechtsteden. Ze vormen daarmee een gebied van 288.000 inwoners. Het Servicecentrum Drechtsteden (SCD), waar jij in dienst komt, ondersteunt bij de bedrijfsvoering van dit samenwerkingsverband. Je gaat aan de slag vanuit een eigentijds communicatiebureau waar ruim 50 enthousiaste communicatieprofessionals bij verschillende klantorganisaties in de Drechtsteden werken. Deze professionals werken in teams.

Jij komt te werken bij het team Groeiagenda dat verantwoordelijk is voor de regionale corporate communicatie over ruimtelijk-economische onderwerpen. Dit is een klein, collegiaal team dat goed op elkaar is ingespeeld, elkaar helpt en kennis met elkaar deelt.

 

Wij bieden

Een uitdagende functie waarin jij impact kan maken binnen een informele organisatie met korte lijnen en gezellige collega’s. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ook het vertrouwen. Daarnaast biedt het servicecentrum:

 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst van één jaar voor 36 uur per week, met uitzicht op een vaste arbeidsovereenkomst.
 • Een salaris afhankelijk van kennis en ervaring van maximaal € 4.494,- bruto per maand (functieschaal 10 car/uwo, peildatum 1 oktober 2020), bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van reiskosten, flexibele werktijden, pensioen, verlofregelingen en studiefaciliteiten.
 • Een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen of er vakantie uren van te kopen.

Solliciteren

Solliciteren of meer weten?
Je kunt direct online solliciteren via de sollicitatiebutton op deze pagina. Reageer voor 18 november 2020. Als je meer wilt weten over deze functie neem dan contact op met Liliane Ruyters, Teamleider communicatie via 06 106 851 96.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: communicatieadviseur, corporate communicatie, communicatie, vacature Dordrecht, fulltime, senior adviseur, adviseur, Nederlands

 

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op de volgende URL: https://jobmarketingstats.nl/ServicecentrumDrechtsteden/Redirect/9MG8ow1mX1tcg-VhdnUIRw==