Er zijn geen toekomstige data voor dit event.


TV ploegen, dagbladen, vloggers en bloggers; honderden mensen doen op hun eigen manier verslag van het ABN Amro tennistoernooi.

En omdat het niet voor niets het grootste evenement van Rotterdam Ahoy is, maakt de organisatie ook zelf nog dagelijkse nieuwsupdates, via kanalen als YouTube, Facebook en Instagram.

Wat komt er allemaal kijken bij de (organisatie van de) communicatie van zo’n toernooi? Marketing & Communications Manager Dimitri Bonthuis van het tennistoernooi in Ahoy vertelt ons alle ins en outs hierover op maandag 21 maart. Dimitri zal ook ingaan op het onverwachts afhaken van sterspeler Roger Federer, kort voor het toernooi, en de media-commotie die daaruit voortvloeide. Als rechterhand van toernooidirecteur Richard Krajicek heeft Dimitri heel wat versies van het persbericht hierover moeten beoordelen.

Dimitri is sportmarketeer in hart en nieren, en draait al 20 jaar mee in de sportwereld. Via zijn vader, die ooit als Chef Sport bij Ahoy betrokken raakte, rolde Dimitri in de sportwereld, en sinds 2007 is hij vanuit zijn sportmarketingbureau betrokken bij het ABN Amro tennistoernooi.

Meld je nu aan voor een interessante avond, inclusief rondleiding door Ahoy!

Programma
18.00 uur Inloop en maaltijd
19.00 uur Start programma
20.00 uur Rondleiding door Ahoy en netwerkborrel
21.30 uur Einde

Locatie
Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA  Rotterdam

PCR heeft voor deze avond de beschikking over de sfeervolle Exclusive Lounge.

Ahoy is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Voor PCR leden die met de auto komen is een gratis uitrijkaart voor het parkeerterrein verkrijgbaar.

De kosten voor niet-leden voor deze bijeenkomst zijn €35,- excl. BTW.