Citybranding Eurovisie Songfestival

Heb je ook zo genoten van het feit dat het Eurovision Songfestival in Rotterdam was? Was jij ook zo trots op hoe Host City Rotterdam de stad op de kaart heeft weten te zetten, tijdens de shows en nationaal en internationaal? Wil jij weten hoe Host City Rotterdam dat heeft aangepakt?
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Citybranding Eurovisie Songfestival
    12 juli 2021
    18:30 - 22:00

Heb je ook zo genoten van het feit dat het Eurovision Songfestival in Rotterdam was? Was jij ook zo trots op hoe Host City Rotterdam de stad op de kaart heeft weten te zetten, tijdens de shows en nationaal en internationaal? Wil jij weten hoe Host City Rotterdam dat heeft aangepakt? Kom dan vooral op maandag 12 juli naar de Fruitvis voor het inspirerende verhaal over de citybranding strategie, positionering en de uitvoering hiervan.

Annemieke van Wegen Delhaas, hoofd Citybranding en Citydressing Host City Rotterdam 2021, projectmanager van de citydressing gaat in op hoe Rotterdam de bidfase heeft gewonnen, het allereerste begin, Rotterdam For Real. En dat zo’n succes niet alleen kan, als je het samen doet, kom je verder. Open up to Rotterdam, Make it happen. Ook als het songfestival afgelast wordt in 2020, kan Rotterdam zich van de beste kant laten zien, door creativiteit en veerkracht te tonen. Maar ook wat het heeft opgeleverd en wat je langdurig na laat. Citydressing, not just a pretty face.