Er zijn geen toekomstige data voor dit event.


Versterk je merk met contentmarketing

Wetenschap en praktijk ontmoeten elkaar op 23 mei  a.s. tijdens de inspirerende PCR-bijeenkomst over contentmarketing. Contentmarketing is ook in Nederland aan een opmars bezig. Recente onderzoeken laten zien dat steeds meer bedrijven, overheden en instellingen er topprioriteit aan geven. Maar hoe pak je dat aan, wat levert het op en wat zijn de nieuwste inzichten op dat gebied?

We zijn te gast bij Aon Nederland. Aon is met 72.000 medewerkers een van de grootste adviseurs voor verzekeringen, risicomanagement en HR-dienstverlening ter wereld. In Nederland richt Aon zich primair op de zakelijke markt. In de afgelopen jaren zette Aon fors in op contentmarketing. Hoe hebben ze dat aangepakt, waar liepen ze tegenaan, hoe nurturen ze hun leads en klanten? En…. wat levert dat op? Onder de titel ‘Building our brand & our business’ gaat Marketing Director ARS Europe, Middle East & Africa, Arjen Vissers, hier op in. Dit doet hij samen met Mark de Loose, Manager Marketing & Communicatie Aon Nederland.

Vervolgens is het de beurt aan Christine Liebrecht, universitair docent communicatie- en informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Zij is gespecialiseerd in de kracht van taal en content marketing en heeft voor de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerciële Communicatie onderzocht welke soorten content het best werken. Scoor je beter met humor of juist met een goed inhoudelijk verhaal? Hoe sterk mag je je merk naar voren brengen in de content om geloofwaardig gevonden te worden? En… wat werkt beter: video of tekst? Zij deelt met ons de resultaten van haar onderzoek aan de hand van concrete praktijkcases. 

Ten slotte is er de gebruikelijk borrel met netwerkmoment na afloop. Aanmelden is al mogelijk, en doe dat snel, want het aantal plaatsen is beperkt!

Programma
18.00 uur Inloop en maaltijd
19.00 uur Start programma
20.30 uur Netwerkborrel
21.30 uur Einde

Locatie
Aon Nederland
Admiraliteitskade 62
3063 ED Rotterdam

[mks_button size=”medium” title=”Route ›” style=”squared” url=”https://www.google.nl/maps/place/Aon+Nederland/@51.9218797,4.5017309,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x58980d8e115a5ba3!8m2!3d51.9218797!4d4.5017309″ target=”_blank” bg_color=”#000000″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=””]

 

De kosten voor niet-leden voor deze bijeenkomst zijn €35,- excl. BTW.

 Aon_Logo_Tagline_CMYK_Red
Deze bijeenkomst is mede mogelijk gemaakt door Aon, toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen.