Verzilver Je Sociaal Kapitaal!

Er zijn geen toekomstige data voor dit event.


Verzilver Je Sociaal Kapitaal!

Employee Advocacy, wat is het en wat kan je er mee?

 

De trendfase voorbij; viraal is het nieuwe normaal, iedereen is een merk (of je het nu wilt of niet). Steeds meer organisaties (h)erkennen de kracht van hun meest waardevolle ambassadeurs: de medewerkers. Employee advocacy een nieuwe vorm van mond-tot-mondreclame: het faciliteren, activeren en motiveren van medewerkers om relevante content te delen binnen hun eigen sociale netwerken. Je moet alleen wel snappen hoe je dat communicatiepotentieel kunt maximaliseren.
 
Praktijkervaring
Gedurende deze inspirerende avond nemen Denise van Iersel en Patrick de Pauw je mee in hun wereld. Ze belichten interessante cases en tools uit hun praktijk

 

Patrick de Pauw
Patrick de Pauw is CEO bij Social Seeder, dit online platform biedt organisaties een nieuwe vorm van online marketing in de vorm van ambassadorships. Patrick is een evangelist van de mond-tot-mond reclame. Hij deelt zijn visie op deze vorm van communicatie en neemt je mee in het resultaat. Zo ben jij zeker accountable.

 

denise
Denise van Iersel is eigenaar van Vice Versa Communicatie. Ze zette haar expertise in zakelijke contentstrategie en Employee Advocacy in bij o.a. Post NL. Denise geeft tekst en uitleg, ze deelt tips over hoe je met jouw ambassadeurs aan de slag kunt gaan.

 

Paneldiscussie
Maar we starten dit #PCR010 event met inhoudelijke en kritische discussie tussen experts op het gebied van branding, communicatie en de rol van employer advocacy. Onder leiding van Anke vd Sluis gaan experts Stéphan Lam, Rien Bongers, Patrick de Pauw en Denise van Iersel de discussie aan met elkaar en met het publiek.
 
Programma
18:00 – 19:00 inloop & lichte maaltijd
19:00 – 19:05 welkom & uitleg
19:05 – 19:50 expertdebat
19:50 – 20:00 pauze
20:00 – 20:30 sprekers ronde 1 (excl. 5 minuten uitloop)
20:30 – 21:00 sprekers ronde 2 (excl. 5 minuten uitloop)
21:00 – 21:10 nawoord
21:10 – 22:00 netwerkborrel
22:00 einde

 

Locatie
HNK Rotterdam Westblaak

Let op!
Meld u snel aan, het aantal plekken is dit keer beperkt tot maximaal 40!
De kosten voor niet-leden voor deze bijeenkomst bedragen €35,- excl. BTW.