Er zijn geen toekomstige data voor dit event.


Ongeveer tweederde van de grootste internationale merken verhoogt het komende jaar zijn uitgaven aan influencer marketing blijkt uit mondiaal onderzoek van de World Federation of Advertisers.

Maar hoe zet je influencers in als communicatiespecialist? Hoe zit het met bereik en de beïnvloedbaarheid van de doelgroep? Hoe maak je een match tussen de influencer en je merk of product? Kortom: wat kun je er echt mee.

Op de PCR avond over influencer marketing bekijken we de influencer van alle kanten: met de ogen van de opdrachtgever die iets met zijn merk of product wil, de volger, het bureau dat adviseert. We komen samen op de influencer hotspot van Rotterdam – Hashtagworkmode. Hoe dat er precies aan toe gaat kun je 10 september zelf ervaren.

We gaan die avond in gesprek met influencers, bureaus die influencers inzetten en met communicatiemanagers van merken die hier ervaring mee hebben.

Heb je vooraf vragen over influencer marketing? Stel ze op Facebook of LinkedIn en we zorgen dat je op 10 september het antwoord krijgt.

Tot de 10e september. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Programma

18.00 – 19.00 –   Inloop en hapje eten

19.00 – 20.30 –   Start programma

20.30 – 21.30 –   Borrel!

 

Foto via Samantha Bosdijk