Er zijn geen toekomstige data voor dit event.


Maandag 29 januari trapt PCR het nieuwe jaar af met een gezellige én boeiende Nieuwjaarsbijeenkomst in de fraaie Sociëteitszaal van De Machinist in Rotterdam.

Naast de traditionele borrel staat natuurlijk onze onvolprezen PCR Nieuwjaarsquiz weer op het programma. Nieuw is dat wij deze keer ook een inhoudelijk onderdeel hebben: Frank Schurink laat ons op lichtvoetige wijze kennismaken met zijn kijk op gedoe en hoe je ermee kunt omgaan.

Wij wensen je oprecht veel gedoe voor 2018!

Frank Schurink, schrijver van Gedoemanagement, gaat ons uitleggen waarom dat een mooie wens is.

Natuurlijk wil je zo weinig mogelijk gedoe, maar stel je voor dat je daardoor steeds hetzelfde gedoe hebt, omdat geen gedoe hebben geen optie is? Wat doe je dan? Met dit soort paradoxen gaat Frank samen met ons het nieuwe jaar inluiden. Speciaal voor PCR maakt hij een aangepaste versie van zijn normale lezingen: een soort cabaret-workshop-lezing, met de nodige opluchtingen en inzichten om mee naar huis te nemen.

Gedoemanagement is bij managementboek.nl een bestseller en de vierde druk is al weer bijna uitverkocht. Al bijna 10.000 mensen hebben al zijn trainingen gevolgd. Kijk voor meer informatie op www.gedoemanagement.nl. Een aantal exemplaren van gedoemanagement worden verloot. Voor wie geen geluk heeft: het boek is deze avond gewoon te koop voor €16,50 en pinnen kan.

Meld je nu aan voor de PCR Nieuwsjaarsborrel en maak kennis met de wereld van Gedoemanagement. Wij zien je graag op 29 januari in de Sociëteitszaal in De Machinist.

18.00 – 19.00     binnenlopen en licht maaltijdbuffet
19.00 – 20.45     inhoudelijk programma en Quiz
20.45 – 21.30     borrel

Lokatie
De Machinist
Willem Buytewechstraat 45
3024 BK Rotterdam

Klik hier voor de routebeschrijving