Reputatiemanagement: ‘Beter (door)zien door breder te leren kijken’ + ALV

Er zijn geen toekomstige data voor dit event.


Het goed bouwen en onderhouden van reputaties gaat veel verder dan het verkrijgen van een goed imago bij relevante stakeholders. De waardering van reputaties is namelijk gebaseerd op alles wat een organisatie en de medewerkers doen óf laten: communicatief maar óók strategisch, tactisch én operationeel. Rotterdammer Kevin Paro (Roos & Van de Werk) weet waar hij over praat als het om reputatiemanagement gaat. De afgelopen drie jaar was hij werkzaam voor de Nederlandse Spoorwegen (NS), bij uitstek een organisatie die in een zeer turbulent speelveld opereert.

Op uitnodiging van PCR neemt Kevin ons mee in de vele aspecten die de reputatie van een organisatie bepalen. Zijn stelling is dat teamwork tussen directie, lijn- en staforganisatie een vereiste is om tot effectief reputatiemanagement te komen. Door vraagstukken die reputaties kunnen ‘maken’ of ‘kraken’ vanuit verschillende invalshoeken te bekijken, krijg je niet alleen overzicht maar ook beter inzicht in waarom en hoe risico’s ontstaan. Met deze aanpak worden strategische besluiten zorgvuldiger afgewogen en neemt de kans toe dat er reputatie- versterkende maatregelen worden getroffen. In een uur tijd biedt Kevin Paro zijn publiek overzicht en inzicht in de bouwstenen van reputatie- risico-management.

Ewoud de Voogd van HowAboutYou vertelt je meer over de meerwaarde van monitoring, wanneer het gaat om reputatiemanagement.

Kevin ParoOver Kevin Paro

Kevin Paro is expert op het gebied van reputatiemanagement, branding en communicatie. Hij heeft strategisch, tactisch en operationeel zijn strepen verdiend bij corporates en midden- en kleinbedrijf. Kevin heeft ervaringen uiteenlopend van het ontwerpen en implementeren van reputatiemanagement tot het produceren van marketingcommunicatie campagnes, mood films en beursconcepten.

Kevin vervulde de afgelopen drie jaar de functie van Team Lead Reputatiemanagement bij de Nederlandse Spoorwegen (NS). Daarvoor heeft hij ruim 12 jaar gewerkt als freelancer voor onder andere: Campagnebureau Gemeente Rotterdam, Amsterdam Partners/I amsterdam, Economische Zaken Gemeente Amsterdam, Amsterdam Economic Board,  Krasloten, Siemens en BenQ Mobile.

Meld je nu aan voor een interessante avond!Algemene Ledenvergadering
Voorafgaand aan de bijeenkomst over Reputatiemanagement houden we onze Algemene Ledenvergadering. Tijdens de Algemene Ledenvergadering neemt de voorzitter afscheid en introduceren we onze nieuwe voorzitter en een aantal nieuwe bestuursleden. Ook krijg je de gelegenheid vragen te stellen aan het bestuur, onder andere over het jaarverslag 2015 dat je binnenkort per mail krijgt toegezonden of op de website kunt inzien.


 

Programma
18.00 uur Start ALV (7e verdieping in de ruimte Hideout)
18.45 uur Lichte maaltijd (grote zaal beneden)
19.00 uur Start programma
20.30 uur Netwerkborrel
21.30 uur Einde

Kom je alleen voor de presentatie, dan ben je vanaf 18.45 uur welkom in de grote zaal beneden.

Locatie
RAAF Rotterdam
Maashaven Zuidzijde 1-2
3081 AE  Rotterdam
(in de Maassilo naast metrostation Maashaven)

[mks_button size=”medium” title=”Route >” style=”squared” url=”https://www.google.nl/maps/place/Maashaven+Zuidzijde+2,+3081+AE+Rotterdam/@51.8978342,4.4926057,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c433741381a2c5:0xe37ac9d43cd8014e” target=”_self” bg_color=”#000000″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=””]

 

De kosten voor niet-leden voor deze bijeenkomst zijn €35,- excl. BTW.