Op 6 juli organiseert PCR een hybride zomerborrel! Huh hybride?! Ja, zowel online als offline, want ontmoeten mag weer (op 1,5 meter)! En jij bepaalt zelf waar je aanhaakt.
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Zomer in Rotterdam
    6 juli 2020
    18:00 - 22:00

Programma

 

17.00 uur start online

Via Zoom ontmoeten we elkaar rondom thema’s uit ons vakgebied onder leiding van moderator Suzan Vink. Thema’s zijn o.a. de corona communicatieaanpak van de gemeente Rotterdam en online & offline (=hybride) events organiseren. We beloven dat het niet een saaie online bijeenkomst zal worden. Nee, je zult actief mee moeten doen. Camera aan, unmute en interactie!

 

18.30 uur van online naar offline

Op naar de karaokebar aan de Nieuwe Binnenweg voor een eenvoudige maaltijd, speeddate sessie met andere leden en later op de avond zang en gezelligheid tot ca 22.00 uur.

 

Of je haakt aan in het virtuele PCR café.
Dat is aan jou.

 

Vanwege de corona-maatregelen kunnen we in totaal 30 personen offline ontvangen in Fame karaokebar. Dus wie het eerst komt…

 

Een week voor aanvang krijg je een link om in te kunnen loggen bij de Zoom bijeenkomst.
Wil je zelf een thema inbrengen om te bespreken? Dan kan dat! Laat het ons weten via info@pcr.nl.

 

locatie  

Locatie website:

Adres
Nieuwe Binnenweg 99B, Rotterdam, 3014 GG, Nederland

Beschrijving:

Wie op zoek is naar de Beste Karaoke Bar van Rotterdam, of eigenlijk de Beste Karaoke Bar van Nederland, hoeft niet verder te zoeken! Karaoke Bar Fame aan de Nieuwe Binnenweg, in het centrum van Rotterdam, is het nieuwe fenomeen! Karaoke is populairder dan ooit en bij Fame kun je helemaal los. Het maakt niet uit met wie je komt: je vrienden, familie, vrijgezellenfeestje, collega’s, vriendinnen, date, echtgenoot, lover of je kinderen! Fame is voor iedereen! En nog belangrijker No Shame @ Fame. Je hoeft niet te kunnen zingen om te zingen. Bij Karaoke Bar Fame zing je nooit alleen!