Afgelopen bijeenkomsten:

Contributie PCR lidmaatschap 2021

Sommige leden hebben een zwaar jaar gehad, anderen hebben juist gefloreerd door het product of de dienst die ze aanboden. Daarom is het in 2021 mogelijk om je contributie mét of zónder korting te betalen.

Lees verder »

Dilemmalogica met Guido Rijnja

Op 29 november 2021 staat ons een fantastische avond te wachten over dilemmalogica. Laat je inspireren door dr. Guido Rijnja én ga concreet aan de slag met dit vernieuwende gedachtengoed.

Lees verder »

Kunst = communicatie

Communicatie lijkt op kunst. Het is beide bedoeld om iets los te maken: emoties, verhalen en ideeën. Net als communicatie legt kunst verbindingen tussen mensen.

Lees verder »

Transmedia Storytelling

Tell me and I will forget, show me and I may remember, involve me and I’ll understand

Transmedia storytelling als strategische communicatiemethode.

Lees verder »

Citybranding Eurovisie Songfestival

Heb je ook zo genoten van het feit dat het Eurovision Songfestival in Rotterdam was? Was jij ook zo trots op hoe Host City Rotterdam de stad op de kaart heeft weten te zetten, tijdens de shows en nationaal en internationaal? Wil jij weten hoe Host City Rotterdam dat heeft aangepakt?

Lees verder »

What about Linkedin?

Maandagavond 17 mei van 19:00 tot 20:30 vertelt Christ Coolen je tijdens een interactieve zoomsessie over het algoritme van LinkedIn. En vooral: hoe jij het slim inzet om je bereik te vergroten. Tijdens het tweede deel doorbreek je jouw writersblock op LinkedIn onder leiding van Marieke Schouten.

Lees verder »

GoedeDoelenShow

2020 was voor goede doelen een uitdagend jaar, ook voor de Stichting Vrienden van het Sophia. Op maandagavond 18 januari stelt PCR haar platform beschikbaar voor dit goede doel. Doneer jij je kennis en brainstorm je mee voor het Sophia?

Meld je aan via ons ticketsysteem. Vanavond voor 19:00 ontvang je een link voor de Zoommeeting.

Lees verder »