Deel dit bericht

Jasper Schelling – Laat ChatGPT voor je werken

jasper-blokje-400x400.jpg

Deze sessie is gericht op professionele marketing en communicatie-experts die geïnteresseerd zijn in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van generatieve taalmodellen, hun toepassingen (ChatGPT) en hoe deze de toekomst van communicatie zullen beïnvloeden.

Tijdens deze presentatie zal Jasper uitleggen hoe ChatGPT werkt en wat de achtergrond is van deze ontwikkelingen. Vervolgens zullen we kijken naar het nut van generatieve systemen en hoe deze kunnen worden toegepast om de communicatie efficiënter en effectiever te maken.

Daarnaast zullen we bespreken wat deze ontwikkelingen betekenen voor de marketing- en communicatieprofessional en hoe zij zich kunnen voorbereiden op de toekomstige rol van communicatie. We zullen samen nadenken over de impact van generatieve systemen op de communicatiesector en hoe deze ontwikkelingen kunnen bijdragen aan het verbeteren van de communicatie tussen bedrijven en hun doelgroepen.

Deze presentatie is gericht op het bieden van inzicht in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van generatieve systemen en hun impact op de toekomst van marketing en communicatie.

Jasper is spreker op het event van 28 maart.