Deel dit bericht

Nieuwe bestuursleden voor PCR

Gerben Holwerda en Steffart Buijs zijn per 1 januari toegetreden tot het bestuur. Els van Klinken en Chris van Marion hebben per die datum afscheid genomen. Het bestuur van PCR bedankt Els en Chris voor hun inzet in de afgelopen periode en is blij met de komst van Steffart en Gerben.

Gerben Holwerda (45) is tekstschrijver/ communicatieadviseur bij en eigenaar van De Nieuwe Lijn, bureau voor teksyt, communicatie en advies. Gerben zal zich met veel enthousiasme storten op de organisatie van inspirerende communicatie-bijeenkomsten en het penningmeesterschap.

Steffart Buijs (39) is directeur bij Leene Communicatie, een bureau voor content en PR. Leene Communicatie houdt zich bezig met informatierijke communicatie over complexe maatschappelijke onderwerpen, zoals veiligheid, ruimtelijke ontwikkeling, zorg, gezondheid, innovatie, duurzaamheid en energie. Als bestuurslid denkt en doet Steffart mee aan de organisatie van bijeenkomsten.

Ook interesse voor het bestuur van PCR?

We zijn nog op zoek naar bestuursleden! Vind je het leuk om je in te zetten voor een club vol met gepassioneerde communicatie mensen uit Rotterdam? Stuur ons dan een email en we nemen contact met je op! Je kunt ook altijd één van de bestuursleden aanschieten tijdens een bijeenkomst.