Deel dit bericht

Nóg meer versterking voor het PCR bestuur

Onlangs heeft het bestuur wederom twee nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen: Mari Trini Hermoso en Maaike Wermer. Tijdens de ALV hebben zij zichzelf geïntroduceerd en zijn zij officieel toegetreden tot het bestuur. Met de komst van deze twee enthousiaste dames is het PCR-bestuur voor nu compleet.

Mari Trini Hermoso (links) is corporate communicatieadviseur bij de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) en houdt zich bezig met de communicatie richting diverse stakeholders. Zij houdt zich ook bezig met sociale media en de ontwikkelingen daarvan en  is daarnaast ook ‘hoofdredacteur’ van het vakblad GolfMarkt (voor ieder in de golfbranche).

Maaike Wermer (rechts) werkt als manager regionale Marketing en Communicatie bij Natuurmonumenten. In die functie stuurt zij een team aan van 7 marketing- en communicatieprofessionals en is daarnaast meewerkend ‘voorvrouw’ voor alle M&C activiteiten in de regio Zuid Holland en Zeeland. In de praktijk betekent dat o.a. het ontwikkelen van beleid beïnvloedende campagnes, zoals de recente actie tegen het volbouwen van de kust (beschermdekust.nl) tot en met projectcommunicatie en gebiedsmarketing voor de gebieden van Natuurmonumenten.

Werkgroepen

We zijn altijd op zoek naar leden die zich graag willen inzetten voor bepaalde (tijdelijke) projecten. Heb je interesse? Stuur ons dan een e-mail en maak kenbaar waar we je voor kunnen bellen. Tijdens een bijeenkomst is er ook altijd voldoende gelegenheid het hierover te hebben.