Deel dit bericht

PCR geeft je focus –  17 oktober is het zover

Uit de waan van de dag door ‘Communiceren met focus’

 

Veel teams Communicatie hebben te kampen met de waan van de dag. Ze krijgen van bestuur en vanuit de hele organisatie voortdurend verzoeken voor advies en ondersteuning, hebben er afgelopen jaren alleen maar taken bij gekregen en zijn ook flink wat tijd kwijt aan de opeenvolgende crises die spelen. En als ze een keer duidelijk ‘nee’ gaan zeggen, dan worden ze als lastig ervaren. Hoe kom je daar uit? Hoe zorg je dat je de goede dingen doet en de tijd creëert om die ook goed te doen?
 
 
Renata Verloop en Aart Paardekooper helpen teams Communicatie in publieke organisaties met deze zoektocht. Ze hebben daarvoor de methodiek ‘Communiceren met focus’ ontwikkeld (www.communicerenmetfocus.nl). Ze vertellen tijdens deze avond over hun ervaringen en inzichten en over het onderzoek dat ze deden naar de organisatie van communicatie bij gemeenten. Ze gaan ook graag in gesprek met de deelnemers aan deze avond over hun worstelingen in de praktijk.
renata.jpg

Renata Verloop (www.renataverloop.nl)
Renata is als zelfstandig adviseur gespecialiseerd in overheidscommunicatie. Ze helpt organisaties met het professioneel organiseren van hun communicatie. Inhoudelijk ligt haar focus op inclusieve communicatie en de gevolgen van digitalisering.

aart.jpg
Aart Paardekooper (www.pro-public.nl)

Aart is partner bij Pro Public Publieksonderzoek. Zijn missie is om overheden en inwoners met elkaar te verbinden. Hij helpt teams Communicatie met datagestuurd advies, gebaseerd op omgevingsanalyse en onderzoek naar het ‘stille midden’.

Programma:
18 uur – inloop + lichte maaltijd
19 uur – start programma
21 uur – start borrel

Locatie:

Miniworld
Weena 745
3013 AL Rotterdam