Deel dit bericht

PCR Nieuwjaarsborrel 2014

2014 wordt een fantastisch jaar!

Het gaat goed met PCR, de vereniging voor Rotterdamse professionals werkzaam in communicatie, marketing en media. Op de nieuwjaarsbijeenkomst op 20 januari in De Machinist keek voorzitter Michiel Koorenhof tevreden terug op 2013.

PCR heeft een stabiel ledenbestand met veel bedrijfsleden, de bijeenkomsten worden goed bezocht en de vereniging is financieel gezond. Het congres ‘PCR Onlife’ in het voorjaar, waarmee PCR haar 60-ste verjaardag vierde, was het onbetwiste hoogtepunt van 2013.

Voor 2014 kan het bestuur opnieuw een mooi programma bekend maken, met veel aandacht voor actuele ontwikkelingen. We starten op 10 februari met een bijeenkomst over ‘gamification’, het inzetten van games voor communicatie- en marketingdoelen. Daarna kort achter elkaar sessies over de creatieve industrie, media en journalistiek en het ‘merk’ Rotterdam.

De zomerborrel laten we dit jaar voorafgaan door een bijzonder evenement: de nacht van de communicatie. Het bestuur heeft een ambitieuze groep studenten gevraagd om mee te denken over een enerverend nachtelijk mini-congres vol met spannende workshops en presentaties.

Kort na de zomer gaan we weer op zoek naar de beste communicatiescriptie  van Rotterdam. Wie wordt de opvolger van Mark Verzijl? Daarna willen we samen het Havenbedrijf een bijeenkomst over Reputatiemanagement organiseren en we sluiten af met misschien wel de meest belangwekkende ontwikkeling van de laatste tijd: big data.