Deel dit bericht

PCR op glad ijs tijdens nieuwjaarsborrel 2016

Op maandagavond 18 januari 2016 luidde PCR feestelijk het nieuwe communicatiejaar in. Met een kleine 40 leden en gasten maakten we de Rotterdamse Schaatsbaan onveilig. De meeste aanwezigen lieten de schaatsen thuis, maar sommigen konden het schaatsen niet laten en hebben de ijzers toch uit het vet gehaald.

Programma 2016
Voordat er geschaatst werd, was er de erwtensoep en natuurlijk de onvermijdelijke nieuwjaarsspeech van voorzitter Michiel Koorenhof. Hij blikte kort terug op 2015, en keek vooral vooruit naar het programma van 2016. Met bijeenkomsten over visual storytelling, marketing en communicatie bij Ahoy en het Havenbedrijf en effectieve contentmarketing heeft het nieuwe PCR-jaar veel in petto. Bekijk het gehele programma van 2016.

Persoonlijke highlights
Vervolgens liet secretaris Mirjam den Boer een aantal persoonlijke hoogtepunten van leden de revue passeren. Van een huwelijksaanzoek tot en met de klimaatafspraken in Parijs; iedereen heeft zo zijn of haar eigen herinneringen aan 2015, waarbij werk en privé natuurlijk volledig door elkaar heen lopen.

Nieuwjaarsquiz
Om ten slotte het plenaire deel af te ronden met de traditionele Nieuwjaarsquiz, die vrijwel geheel in het teken stond van de prijzen die Rotterdam en Rotterdamse organisaties het afgelopen jaar in de wacht sleepten. De winnaar: PCR-lid Karin van Reeuwijk, werkzaam als strategisch communicatieadviseur bij de gemeente Rotterdam. Haar naam wordt bijgegraveerd op de ‘Wisseltoeter’, ook weer zo’n traditie die we als vereniging graag hoog houden.

Nog meer?
Andere zaken die tijdens de nieuwjaarsborrel aan de orde kwamen:

  • Brengt een nieuw lid aan en krijg in 2016 een forse korting op je contributie! De Member Gets Member actie waarbij jullie beide €100,- korting krijgt duurt tot 1 mei van dit jaar.
  • Meer informatie over het programma 2016
  • Het PCR-bestuur zoekt nog steeds nieuwe leden, stuur ons een email als je interesse hebt!