Deel dit bericht

Zomerborrel online en offline

Deze zomerborrel is de eerste in de geschiedenis van PCR waar de deelname online hoger was dan offline. 

Het is even zoeken naar een nieuwe modus voor onze vereniging in deze tijd van social distancing, anderhalve meter, teams en webinars. Maar we vinden steeds sneller en beter de weg. Deze zomerborrel is dan ook de eerste in de geschiedenis van PCR waar de deelname online hoger was dan offline.

 

De pret, kennisuitwisseling en de ontmoetingen waren er gelukkig niet minder om. Suzan Vink heeft ons energiek door het plenaire online programma geloodst – met 1 op 1 break-outs om de onderlinge ontmoeting te versterken. Het tweede deel van het online programma bestond uit een thema naar keuze. Onze eigen penningmeester Karin van Reeuwijk heeft ons een kijkje in de keuken gegeven van het Actiecentrum van de gemeente Rotterdam. Suzan Vink heeft ons alles geleerd over online meetings met energie.

 

Beide online sessies laten zien dat het vakinhoudelijke aspect bij PCR goed zit. Na het online programma hebben we het programma offline voortgezet in karaokebar Fame. Met zoals ‘normaal’ een fijne lichte maaltijd en een drankje. En als kers op de taart: een liedje. De foto’s spreken voor zich 🙂

 

Voor nu: fijne vakantie. 

Blijf gezond en tot uiterlijk 14e september (online of offline) bij de sessie over gedragsverandering.