Deel dit bericht

Rotterdams Communicatie Talent 2017 Make it Happen!

Rotterdam sponsort de PCR-prijs voor communicatietalent. Door de slogan Make it Happen! toe te voegen aan de prijs drukt de gemeente Rotterdam uit dat zij zich verbonden voelt met Platform Communicatie Rotterdam. Met een kunstacademie, wetenschappelijke opleidingen en diverse HBO- en MBO-opleidingen in de stad levert Rotterdam jaarlijks tal van communicatietalenten af.

Het Rotterdams Communicatie Talent 2017 is een communicatieprofessional tot 30 jaar óf een communicatiestudent die een opvallend goede prestatie heeft geleverd. Dat kan bijvoorbeeld een succesvolle introductie of campagne zijn, een excellente scriptie of stage of een vernieuwende en inspirerende aanpak. De winnaar wordt bekend gemaakt op 25 september 2017.

Jury
De prijs wordt toegekend door een deskundige jury. Daarin zitten onder meer Mark van der Roer (hoofd communicatie gemeente Rotterdam en juryvoorzitter), Astrid Kortekaas (hoofd communicatie Diergaarde Blijdorp), Marc do Amaral (zelfstandig communicatie-adviseur), Rinske Brand (directeur BRAND The Urban Agency) en Steffart Buijs (voorzitter PCR en directeur/partner Leene Communicatie).

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met uiterlijk 21 augustus 2017 via bestuur@pcr.nl. De voorwaarden vind je hier. Inschrijven kan zelfstandig, maar je kunt ook kandidaten aandragen voor de prijs. Wie de uiteindelijke winnaar nomineert ontvangt een jaarabonnement op het Vakblad Communicatie.

Sponsoren
De gemeente Rotterdam en opleidingsinstituut Van der Hilst zijn sponsor van de prijs. Wil je ook sponsoren? Mail dan naar bestuur@pcr.nl voor meer informatie.