Ontmoet Roy de Zwart

Roy werkt voor de Gemeente Rotterdam als communicatieadviseur bij het cluster Stadsontwikkeling. In deze rol houdt hij zich voornamelijk bezig met gebiedsontwikkelingen en woningbouwprojecten.

Daarnaast werkt hij aan onderwerpen als digitalisering, innovatie en organisatieontwikkeling. Met hart voor de stad kijkt Roy graag voorbij tegenstellingen. Van wicked problem tot wethoudersbriefing, hij vindt het mooi om zijn kennis en kunde in te zetten voor verbinding tussen straat en staat, praktijk en beleid, leef- en systeemwereld.

 

Vanuit de Gemeente Rotterdam maakt Roy gebruik van het PCR-bedrijfslidmaatschap. Op deze manier heeft hij toegang tot alle on- en offline bijeenkomsten die worden georganiseerd. De afgelopen tijd heeft hij zich samen met Esther Janssen en Anke van der Sluis bezig gehouden met ledenwerving.

 

“PCR betekent voor mij een waardevol netwerk in het Rotterdamse. Het helpt mij in mijn werk om in contact te staan met vakgenoten uit zowel publieke als commerciële organisaties. Verschillende perspectieven brengen verschillende inzichten. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon gezellig om zo nu en dan eens wat met elkaar te borrelen.”

 

Heb je vragen over PCR, de Gemeente Rotterdam of wil je even sparren? Voel je vrij om contact op te nemen of kom gezellig langs bij het volgende PCR event.

 

Link naar Roy de Zwart LinkedIn 

Link naar Roy de Zwart Twitter