PCR biedt eigen professionaliseringsaanbod

het PCR-trainingsaanbod doen we in samenwerking met Beijer & Osten. Zij zijn al vele jaren actief als opleiders in de communicatie. Het bureau heeft voor regionale communicatiekringen zoals PCR een aanbod op maat gemaakt: trainingen en workshops van één of twee dagdelen.

Het aanbod is in samenspraak met PCR ontwikkeld. De trainingen vinden plaats in Rotterdam. Zoals je in de informatie kunt zien, zijn de groepen klein en wordt er gewerkt met eigen casuïstiek. De workshops zijn toegankelijk voor leden en niet-leden. PCR-leden krijgen korting.

Achtergrondinfo

Groepsgrootte
De trainingen vinden doorgang bij een minimum van vier deelnemers.
We hebben voor iedere workshop of training een maximaal aantal deelnemers vastgesteld. We houden de groepen bewust beperkt qua omvang. Dat doen we om iedereen ruim de gelegenheid te geven om te oefenen en te profiteren van de aandacht van de docenten. Als je gaat kijken bij andere aanbieders zie je soms lagere prijzen per dagdeel. Maar ook dubbele groepsgroottes. Wij kiezen daar niet voor.

Casuïstiek
Bij al onze workshops en trainingen bieden we de gelegenheid om eigen casuïstiek in te brengen. Soms vragen we dat vooraf zodat de trainer/docent zich kan voorbereiden.

Locatie
Onze trainingen en workshops worden in jouw regio georganiseerd. Dat scheelt je reistijd en reiskosten.

Meer informatie

http://beijerosten.nl/