Deel dit bericht

Twee PCR leden genomineerd voor de Sabre Awards 2015

Holmes Report reikt jaarlijks prijzen uit aan de beste communicatiebureaus van Europa op basis van concrete cases. Onder deze prijzen vallen de Sabre Awards, ook wel de Oscar onder de internationale PR-prijzen. De uitreiking vindt op 19 mei 2015 plaats in The Roundhouse in Londen.

Tot de finalisten behoren maar liefst twee leden van PCR, namelijk Leene Communicatie en Bijl PR.

Nuon Club Competitie

Steffart Buijs

Leene Communicatie drong met de PR rond Nuon Club Competitie door tot de eindronde van de Sabre Awards. Nuon helpt, dankzij deze nieuwe sponsorformule, sportverenigingen bij het structureel verlagen van de energierekening. De inzending is de enige Nederlandse case die genomineerd in de categorie sponsoring. Daarnaast heeft Leene Communicatie als enig Nederlands communicatiebureau een eervolle vermelding in de wacht gesleept voor de beste blog/opiniebijdrage in Europa in 2014. Het ‘Certificate of Excellence’ is toegekend voor de opiniebijdrage die het bedrijf schreef in opdracht van de Rotterdamse Pauluskerk.

“Het is de eerste keer dat wij meedoen en dat we nu twee nominaties hebben, daar zijn we als bedrijf trots op. We zijn heel blij met deze internationale erkenning voor ons werk en de goede PR die deze prestaties opleveren.” 

Het Grote Gymfeest

Melvin Voskuijl

Bijl PR is met Het Grote Gymfeest doorgedrongen tot de eindronde van de SABRE Awards in de categorie Benelux. Het Grote Gymfeest is een evenement waarbij jonge kinderen gratis kennis kunnen maken met gymsport. Hierdoor hebben veel kinderen zich aangemeld voor proeflessen en is een deel direct lid geworden van een club. Al eerder werd het evenement genomineerd als één van de beste Nederlandse PR-cases bij de Dutch PR Awards.

“Wat deze case zo bijzonder maakt, is dat de kracht van PR goed zichtbaar is. Het resulteert niet alleen in hoge bezoekersaantallen, maar ook in het feit dat de kinderen voor een proefles kiezen en lid worden. Deze kinderen zijn heel enthousiast geworden doordat sport op een feestelijke manier gebracht is.”