Deel dit bericht

Job alert!

Gezocht: adviseur marketing en communicatie

Ben jij een pro op het gebied van (interne) communicatie en is het schrijven van doelgerichte content precies waar je goed in bent? Zoek je een ambitieus en hands-on bedrijf? Bekijk dan de vacature van Concordia de Keizer.

 

Concordia de Keizer, ontzorgt haar klanten met optimale oplossingen voor elk complex risicovraagstuk. Zij voelen zich betrokken bij haar klanten en hechten waarde aan lange termijn relaties. Het contact met klanten is proactief, frequent en intensief.

 

De medewerkers van Concordia de Keizer hebben passie voor hun vak, behoren tot de top in hun vakgebied en weten snel door te dringen tot de essentie, hoe complex ook. Door nu en in de toekomst te investeren in onze professionals en te focussen op het breed ontwikkelen van specialisaties bieden zij een aantrekkelijke werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

3 kernwaarden

Het is daarom onontbeerlijk dat je je herkent in hun kernwaarden: Persoonlijk, Professioneel en Eigentijds. Je bent een mensenmens en contactueel vaardig. Je bent proactief en kwaliteitsbewust, bent gedreven en doet een stapje extra. Alleen het beste is goed genoeg. Je hebt de meeste kennis en beste kunde op jouw vakgebied.

 

Gezocht

Voor de afdeling Marketing en Communicatie:

 

Adviseur Marketing en Communicatie (32 uur)

 

Ben jij een expert op het gebied van (interne) communicatie en is het schrijven van doelgerichte content precies waar je goed in bent? Pas jij bij een ambitieus en hands-on bedrijf? Dan ben jij misschien de Adviseur Marketing en Communicatie die zij zoeken!