Deel dit bericht

Job alert! Communicatie adviseur (m/v/x) HollandSpoor

Zoek je een geweldige baan bij een Rotterdams communicatieadviesbureau? Lees dan vooral even door (want misschien ben je wel de Holland Spoor’s nieuwe adviseur (m/v/x)).

 

Wat in elk geval belangrijk is:

Jij hebt geen moeite om jezelf te zijn. Of je nu een praatjesmaker of Stille Willy bent, competitief of zelfstarter, bitterballenfanaat of groenesmoothiefetisjist.  Jij durft te verrassen. Met een eigen visie op het communicatievak. Want je weet: de praktijk werkt nu eenmaal niet volgens het boekje.

Je bent in staat anders te kijken naar het vraagstuk van een klant. Daarvoor gebruik je de theorie, de buitenwereld, eigen ervaring of andere vakgebieden. Niet omdat je daar altijd naar op zoek bent. Je nieuwsgierigheid brengt je vanzelf naar een verrassend perspectief.

Check?

 

Je past zeker weten bij HollandSpoor als je ook:

  • een academisch werk- en/of denkniveau hebt en 4 tot 10 jaar werkervaring. Ervaring aan bureauzijde is een pré;
  • affiniteit en ervaring hebt met opdrachten in de (semi-) publieke sector;
  • het leuk vindt om te schakelen tussen slim denken en praktisch doen;
  • goed kunt schrijven;
  • een teamspeler bent, maar ook in je eentje stevig staat;
  • mee wilt werken aan de groei van het bureau.

Wat ga je doen?

Je werkt samen met een van je collega’s of in een breder team aan uiteenlopende opdrachten. Dat kan een communicatiestrategie zijn, een campagne, een positioneringsvraagstuk of cultuurprogramma. Regelmatig is dat voor een (semi-) overheidsorganisatie, maar ook corporates en familiebedrijven komen langs. Soms ga je interim voor een periode bij een klant aan de slag of ondersteun je bij een programma of project. Kijk voor voorbeelden vooral ook bij werk. Je geeft niet alleen advies, maar regelt ook de uitvoering.

 

Wie is HollandSpoor?

Een communicatieadviesbureau. De basis ligt in Rotterdam, maar ze strijken neer waar ze nodig zijn. Daar helpen ze opdrachtgevers in de publieke en private sector vanuit een ander gezichtspunt te kijken naar hun communicatievraagstuk. Met de heldere blik van de beste eigenwijze vakmensen. Want hun overtuiging is dat meerdere perspectieven leiden tot de beste oplossingen en gelukkige klanten. Of het nu gaat over verandering, profilering, strategie of mediacommunicatie.

 

Wat biedt HollandSpoor?

In essentie hetzelfde als hun klanten: perspectief. Letterlijk (een kantoor met prachtig uitzicht in Rotterdam) en figuurlijk. Met nieuwe inzichten tijdens  HollandSpoor College, volop ruimte om je eigen tijd in te delen, te proberen, leren en groeien binnen een ambitieus bureau. Uiteraard krijg je bij HollandSpoor ook een prima salaris. En hoewel ze bloedserieus zijn waar het ons werk betreft, maken ze ook tijd voor ontspanning. Zo verkennen zze met enige regelmaat culinair Rotterdam en steken zelfs de grens over om te kijken wat ze bij de buren eten.

 

Je kunt Huug bellen als je interesse hebt of nog iets wilt weten: (06) 45 71 77 33.
Uiteraard is het ook mogelijk om meteen te reageren. Stuur je motivatie en CV naar huug@hollandspoor.com.