Deel dit bericht

Vacature | Rotterdam Ahoy | Online Marketeer (40 uur)

BERICHT VAN ROTTERDAM AHOY

Rotterdam Ahoy creëert al sinds 1971 ‘experiences’. In 45 jaar zijn alle groten der aarde langsgekomen om tientallen miljoenen mensen de ervaring van hun leven te bezorgen. Van megasterren tot politici, van sporthelden tot captains of industry. Dit is dé plek waar het gebeurt. We zorgen ervoor dat iedereen die in Ahoy komt dát gevoel ervaart.

Voor de afdeling Marketing & Sales zijn wij op zoek naar een:

Online Marketeer (40 uur)

Als Online Marketeer maak je onderdeel uit van de afdeling Marketing & Sales. Je bent primair bezig met het proactief bedenken en uitwerken van online marketingacties en -campagnes die passen binnen de marketingstrategie. Dit doe je zowel voor Rotterdam Ahoy als voor twee evenementenlocaties van Ahoy op RDM Rotterdam.

 

De online wereld heeft weinig geheimen voor jou; je hebt een duidelijke en overtuigende visie en een commerciële drive. Online Marketing zit in je DNA. Je richt je op het initiëren, monitoren en optimaliseren van online campagnes (SEA, social media, online advertising, affiliate marketing) en het genereren en optimaliseren van datafeeds. De campagnes van de Online Marketeer zijn niet alleen gericht op het vergroten van online zichtbaarheid maar zeker ook op het genereren van zoveel mogelijk kwalitatief verkeer (conversie). Verder ben je op de hoogte van de laatste trends in de social wereld; je monitort onze kanalen en genereert periodiek rapportages van lopende campagnes, analyses en onderzoeken.

Profiel
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en je hebt minimaal 2 jaar ervaring met online marketing in B2B en B2C markten. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Daarnaast heb je kennis van SEO, SEA, CMS en Google Analytics. Social media houdt je bezig, ook in het weekend en de avonduren. Jouw energieke persoonlijkheid, proactieve houding en creatief denkvermogen zullen bijdragen aan een succesvolle invulling van je functie.

Aanbod

  • Volop ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling
  • Een professioneel afdelingsteam in een no-nonsense werkomgeving
  • Marktconform salaris
  • Bonus- en pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Een dynamische organisatie waarin je een graantje van onze evenementen meepiktAim to impress!

Stuur je pitch met CV uiterlijk 19 april per e-mail naar werken@ahoy.nl, t.a.v. mevr. Jamie Kriek, HR Officer. Voor meer informatie over Ahoy bekijk je onze website www.ahoy.nl. Volg ons daarnaast via twitter.com/vacaturesahoy.