Deel dit bericht

What about LinkedIn?

Alles wat je moet weten over LinkedIn om je bereik te vergroten en je writersblock te doorbreken!

 

Interactieve online sessie via Zoom van 19:00 tot ca. 20:30 uur

 

De sprekers

Christ Coolen en Marieke Schouten kennen elkaar via LinkedIn. De gemeenschappelijke deler is hun fascinatie voor algoritmes. Christ vliegt het onderwerp aan vanuit zijn rol als marketeer en de focus op bereik. Marieke focust op de inhoudelijke content en leert je hoe je op LinkedIn mensen je verhaal intrekt.

 

Eerste deel: het algoritme van LinkedIn door Christ Coolen

Waarom gaat het ene bericht compleet viraal op LinkedIn en slaat het andere helemaal dood? In het eerste deel van deze online workshop legt marketeer Christ Coolen uit hoe jij je bereik vergroot. Het algoritme wordt op begrijpelijke manier uit de doeken gedaan en het allerbeste: Christ vertaalt dit direct naar praktische tips en trucs voor jouw bereik. Hierna weet jij precies wat je wel én niet en wanneer moet posten op LinkedIn!

 

Tweede deel: doorbreek je writersblock op LinkedIn door Marieke Schouten

In het tweede deel van de workshop steken we de handen uit de mouwen. Waar we als communicatieprofessionals een ster zijn in PR voor derden, schiet onze eigen zakelijke profilering erbij in. Copywriter Marieke Schouten geeft je 7 argumenten om je writersblock bij zakelijke profilering te doorbreken. Ze deelt haar belangrijkste lessen over persoonlijke LinkedIn content en bewaart het leukste deel voor het laatste: een creatieve en inspirerende schrijfoefening! Laat je inspireren en buig de meest saaie kantoorverhalen om tot aansprekende LinkedIn content.

christmarieke-blokje.png

 

Over Christ

Christ Coolen is marketingmanager bij Zelfstroom en initiatiefnemer van de leukste nieuwsbrief over marketing & media. Als hij een onderwerp induikt pluist hij het tot op de bodem uit. Op 17 mei doe jij daar je voordeel mee! Je abonneert je hier op de nieuwsbrief van Christ.
https://www.linkedin.com/in/christcoolen/

 

Over Marieke

Marieke Schouten werkt als zelfstandig communicatieadviseur en copywriter. In 2018 won ze de Rotterdamse verhalenwedstrijd met het waargebeurde verhaal van haar oudtante. Haar achtergrond in online marketing en grote liefde voor verhalen combineert ze in het tweede deel van de workshop ‘Doorbreek je writersblock op LinkedIn!’.
https://www.linkedin.com/in/marieke-schouten/

 

Programma

19:00 Opening
19:05 Deel 1: Zo werkt het algoritme van Linkedin en vergroot je jouw bereik
19:40 Deel 2: Doorbreek je writersblock op LinkedIn en zakelijke profilering
20:00 Creatieve schrijfoefening: ga zelf aan de slag!
20:30 Afsluiting
20:35 Optie: break-out rooms. Praat na en deel je schrijfsels.