Deel dit bericht

Zeven vragen aan… Claire Doorschodt

Naam, beroep, lid sinds…
Claire Doorschodt, Marketing & PR Officer bij KH Engineering, lid sinds maart 2017.

Wat is je beroep en wat houdt dat in?
Als Marketing & PR Officer ben ik verantwoordelijk voor de strategische inzet van de communicatiemiddelen van KH Engineering op Corporate, Market en Sales niveau. Dit omvat uiteenlopende taken, zoals het opstellen van het beleid, bepalen van doelstellingen het uitvoeren en reviewen van de communicatie.

Waarom ben je lid geworden van PCR?
De industrie is een traditionele markt waar de trends en ontwikkelingen op communicatie gebied meer volgend dan innovatief opgepakt worden. Door de PCR hoop ik op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en sparringpartners te vinden op communicatie gebied.

Wat verwacht je van de beroepsvereniging?
Informatieve bijeenkomsten met professionele sprekers vanuit diverse deelmarkten en invalshoeken.

Wat doe je naast je werk?
Naast mijn werk besteed ik op dit moment de meeste tijd aan mijn gezin. Mijn zoon van 8 jaar en mijn dochter van 1,5 jaar vragen een hoop aandacht. Naast mijn drukke baan en de kids kan ik soms intens genieten van even een momentje voor mijzelf.

Welk boek ligt er op je nachtkastje?
Op dit moment geen boek. Na 1,5 jaar slapeloze nachten met mijn dochter is mijn bed een plek om te slapen 🙂

Wat is je levensmotto?
Blijf positief, help en leer van anderen. Dat zorgt ervoor dat je zelf ook blijft ontwikkelen.

Waar word je nu echt blij van?
Een nachtje doorslapen, een leuk interessant project of een dag met mooi weer!