Deel dit bericht

Programma bekend van PCR Goede Doelen Show

We hebben weer een mooi programma voor de aftrap van 2020. De PCR nieuwjaarsreceptie staat in het teken van Goede Doelen.

We hebben weer een mooi programma voor de aftrap van 2020. De PCR nieuwjaarsreceptie wordt gehouden bij Heilige Boontjes aan Eendrachtsplein en staat in het teken van Goede Doelen.

3-h-1-1024x284.jpg

We starten de avond met een korte inleiding over de locatie door Femke IJsinga-van Boxsel, zakelijk directeur van lokale omroep OPEN Rotterdam. Daarna hebben we twee sprekers. Vanessa en Mireille.

Vanessa Umboh is van Stem zonder gezicht. Mireille van de Berg vertelt over de uitdagingen van Talentfabriek010.

Stem zonder Gezicht maakt zich sterk voor alle kinderen in Rotterdam die niet in hun basisbehoeften kunnen voorzien. Dit zijn er 1 op de 4 – wat neerkomt op 40.000 kinderen.

Talentfabriek 010 is sociaal en ondernemend. Sociaal omdat Rotterdammers met afstand tot de arbeidsmarkt een kans geboden wordt een netwerk op te bouwen en een opleiding te volgen. Ondernemend omdat financiering grotendeels komt vanuit betaalde opdrachten.

Voor beide goede doelen zetten we deze avond gezamenlijk onze communicatie-expertise in.

Tijd: 18.00 – 22.00 uur
Locatie: Heilige Boontjes, Eendrachtsplein 3


PCR_003-kaart-MGM-P1-1-1024x563.jpg

Wil je lid worden en ken je iemand die al lid is? Ben je lid en ken je iemand die lid wil worden? Beide krijgen een jaar lidmaatschap met 50% korting.