Deel dit bericht

Online meetings met energie

Durf, experimenteer en doe!

Dat zijn de ingrediënten die ervoor zorgen dat je een online meetings met energie kunt gaan organiseren. Ervaringsdeskundige, presentator en moderator Suzan Vink legt het ons maandag 6 juli tijdens de zomerborrel uit en laat het ons zelf ervaren. Haat motto is ‘maak gewoon bijzonder’. Dit motto is ontstaan in de zoektocht naar de motivatie van de gast om gastvrij ontvangen te willen worden. Het gaat bij gastvrijheid niet altijd om het overtreffen van verwachtingen en de wauw-factor bereiken. Gastvrijheid zit juist in aandacht geven aan de alledaagse dingen. Voor jou zijn die gewoon, maar voor de gast kunnen die bijzonder (leuk, frustrerend, formeel of onbekend) zijn. Door daar aandacht aan te besteden, maak je pas echt het verschil bij de ander. Maak gewoon bijzonder!

 

Herken je dat?

Dat je je echt te gast voelt, wanneer bij alles wat je als gast mee maakt, aan jou is gedacht. Je komt ergens aan en je hoeft niet te zoeken naar de parkeerplek en de ingang, je wordt bij binnenkomst direct ‘gezien’, tijdens je aanwezigheid word je van alle gemakken voorzien en bij alles wat je vraagt lijkt geen vraag te gek en neemt de gastheer de tijd om je alles uit te leggen. Op deze plek waar jij als gast bent, hebben ze begrepen hoe je een gast thuis laat voelen: Door gewoon bijzonder te maken.

 

“Ik zie veel om me heen dat er in online meetings veel ‘zenden’ plaatsvindt en daardoor deelnemers geestelijk afhaken of doodmoe uit een sessie komen. Het fun gedeelte wordt geschrapt maar zorgt juist voor interactie.” – Suzan Vink-Opstal.

We denken stiekem allemaal dat we weten hoe we goede online sessie kunnen organiseren. We delen veel kennis over hoe je het doet, welke tools etcetera. Super goed. Want dit biedt kansen om in de toekomst deze online meetings te blijven houden of hybride events te organiseren. Daar zitten enorm veel mogelijkheden om je publiek langer aan je te binden. Maar hoe houd je de energie erin?

Op 6 juli as kun je dit zelf ervaren. Suzan laat ons mogelijkheden zien die je kunt inzetten en neemt jezelf mee in interactieve online meetings met energie. Dit wordt er echt niet een waar je doodmoe uit komt.